Kalas!

2018-09-18 16:38
  • Uppdaterad: 2018-09-18 16:38

Välkomna att ha kalas på Hallsta ridklubb!

Kom och fira i stallet och med hästarna!

Kalasen anordnas av Hallsta ridklubbs ungdomssektion och med hjälp av ridskolans fantastiska hästar och ridlärare!

Här är våra kalaspaket:

1. Fika och lekar, ingen ridning. Detta beräknas hålla på i ca 90 min och kostar 50kr/barn.

2. Ridning i 30 min och fika. Detta beräknas hålla på i ca 120 min och kostar 140kr/barn.

3. Ridning i 30 min, fika, lekar och fiskdamm. Detta beräknas hålla på i ca 180 min och kostar 160kr/barn.

4. Skräddarsy ditt kalas, kom med egna förslag och sätt ihop ditt kalas själv! Tid och priser varierar beroende på önskemål. OBS! Vi kan inte lova att det är möjligt att uppfylla alla era önskemål men vi lovar att göra allt vi kan för att ditt kalas ska bli så bra som möjligt!

Vid ridning igår det hästskötsel efter ridningen och det fika som vi bjuder på är: bullar, kakor och saft. Vill ni ha tårta får ni ta med det själva, det finns kylskåp. Vi har en maxgräns10 barn/kalas.

All betalning sker via faktura!

Vid bokning var vänlig ange:

*Hur många barn som kommer på kalaset (max 10).

*Vilket paket ni vill ha.

*Allergier.

*Faktureringsuppgifter.

*Ridvana. (Inga förkunskaper krävs)

*Ålder på de som ska rida.

*Önskemål på ridlektionen.

*Övrigt.

Vill du boka, veta mer eller komma i kontakt med oss i ungdomssektionen? Skicka ett mail till: This is a mailto link

Väl mött!