Ridgruppstävling 2019

08 MAR 2019 14:16
Vinn en kurs till ridgruppen
  • Uppdaterad: 08 MAR 2019 14:16

RIDGRUPPSTÄVLING 2019

På Hark pågår en ridgruppstävling mellan den 11/3-31/5, där syftet är att samla pengar till en ny ponny och till nya hinder. Den ridgrupp som under perioden har samlat mest vinner en heldagskurs! Man kan också delta individuellt och priset är då 2 privatlektioner.

Insamlad summa kommer att delas på antalet deltagare i gruppen – så det spelat ingen roll hur många ni är i en grupp – alla kan vara med!

Vi hoppas att just du vill bidra – och att du även hjälper andra att bidra genom att du berättar för dem om tävlingen!

Utse en ansvarig i din ridgrupp som håller ihop och redovisar gruppens bidrag. Den ansvariga är den som har kontakt med Anna Thorsell eller Anna Blomstam som håller ihop ridgruppstävlingen för kubben så att personalen kan ta hand om våra hästar! Anmäl om du eller din ridgrupp vill vara med och på vilket sätt. Anna och Anna håller ni kontakt med via e-post This is a mailto link

Vi kommer att göra iordning en plats i entrén eller i cafeterian där det kommer att finnas information och där det går att t.ex. handla från Kakservice och Newbody och notera vilken ridgrupp man stödjer.

Följande sätt att bidra ingår i ridgruppstävlingen:

Kakservice – sälj godis och kakor från Kakservice där 36-42 % (beroende på antalet sålda burkar) av försäljningen går till klubben.

Säg till den ansvariga i din ridgrupp att du vill sälja från Kakservice så anmäler hon/han det och får katalog och anmälningslista. Du kan även handla på listan på ridskolan och där notera vilken ridgrupp du stödjer.

Newbody – sälj kläder från Newbody där 37 kr för varje sålt paket går till klubben. Försäljningen sker både med katalog och via din egen säljsida på webben.

Säg till den ansvariga i din ridgrupp att du vill sälja från Newbody så anmäler hon/han det och får katalog och anmälningslista. Du kan även handla på listan på ridskolan och där notera vilken ridgrupp du stödjer.

Teamson – sälj presentkort med ett värde på 150kr st till Teamson, https://www.teamson.se/produkt-kategori/presentkort/

På hemsidan https://www.teamson.se/butik/?team=147 har HARK sin egen butik där man kan handla olika varor eller presentkort. När du köper ett presentkort får föreningen hälften av de 150 kr. Handlar du utan presentkort eller för mer än värdet på ditt/dina presentkort får föreningen också en %-del av det.

Redovisa antalet sålda presentkort senast den 31 maj till den ansvariga i din ridgrupp.

Det går även att köpa presentkort i caféet och betala med swish eller kontant. Säg då till vilken ridgrupp du stödjer så noterar Anna det.

Sverigelotten – nu säljer vi Sverigelotten! De går att köpa i caféet och kostar 25 kr styck. Av dessa 25 kr går 8 kr till föreningen. Det finns vinst på var 4:e lott i snitt och det går att vinna upp till 25 miljoner kronor. När du köper en lott kan du säga till vilken ridgrupp du stödjer så noterar Anna det.

Stötta en insamling till klubben på Hallsta Ridklubbs Facebooksida (https://www.facebook.com/donate/2045370602428698/ ) eller göra en egen insamling som du kan dela med dina FB vänner till fördel för HARK, se hur man gör här: https://www.facebook.com/fund/Hallsta-Ridklubb-515653901784456/

Gör du en egen insamling så redovisa det insamlade beloppet senast den 31 maj till den ansvariga i din ridgrupp. Det är bara egna insamlingar som kan räknas med i ridgruppstävlingen.

Sponsring – flera olika sponsorpaket finns med årsvis sponsring till sponsring av enstaka tävling. Mer information får du genom att maila This is a mailto link

Swish – swisha till 123 514 71 45 och skriv i meddelandet vilken ridgrupp du stödjer.

Ett eget sätt – har du en egen idé om försäljning eller insamling? Anmäl till din ridgruppsansvariga!

Det finns även andra sätt att stötta föreningen som inte räknas med i ridgruppstävlingen men som så klart bidrar till klubbens verksamhet!

Granngården – är du medlem i Granngårdens kundklubb skänker Granngården 2% av allt du handlar för till HARK. Det du behöver göra är att koppla ditt medlemskap till HARK. Det gör du genom att logga in på MinaSidor på www.granngarden.se och uppdatera detta på dina kontaktuppgifter.

PantaMera – lämna gärna din pant på ridklubben (dock inte fulburkar) – det finns pantbehållare i entrén – då ser ideellt arbetande medlemmar till att lämna panten och pengarna går till HARK J

Svenska Spel, Gräsroten – om du spelar på nätet på Svenska Spel har du möjlighet att ange HARK som förening när du skall spela. Då går en liten del av spelsummen till HARK, utan att det blir dyrare för dig. Du kan läsa mer på länken: https://www.svenskaspel.se/grasroten

Sponsorhuset – när du handlar på nätet via Sponsorhuset (www.sponsorhuset.se) får klubben en liten %del tillbaka av summan du köper för. Det finns över 600 kända nätbutiker som ger pengar tillbaka. Du själv har säkert handlat från t ex Hotels, Booking, Ellos, CDON, Dustin, Animail eller Gymgrossisten – och det finns många fler att välja på. Inget blir dyrare för dig som handlar. Gå in här och se hur enkelt det fungerar: www.sponsorhuset.se/hallstaridklubb/tips-till-foreningen/filmen

Skribent: Malin Johansson