Nyheter från SF

Uppgifter om medlemsantal ska rapporteras till Svenska Ridsportförbundet senast måndag den 13 januari 2020 via Idrott Online Klubb. Föreningsrapporten öppnar den 16 december 2019.

Peder tia i Verona

(2019-11-10 17:26)
Fortfarande har Peder Fredricson inte fått till den där fullträffen i Longines FEI Jumping World Cup. I Verona, Italien var Peder tia.

Viktor Melin, 27 år , från Norrköping kammade hem guldet i Folksam senior-SM. Hans första kommentar sa allt. - Det känns ”asbra” att få vinna.

Peder rider topp tio-final

(2019-11-10 10:16)
Peder Fredricson är just nu femma på Longines FEI världsrankning. Det betyder att han är med till den penningstinna Top Ten-finalen för världens tio främsta hoppryttare.

Nu är de åtta ryttarna klara för final i Prins Carl Philips Pris under Sweden International Horse Show. Sista semifinalen reds på Strömsholm och Fanny Fridén vann kategori C. Signe Svensson tog hem segern i kategori D.

Nu är det dags för FEI Longines Jumping i Verona. Start 14.10 med sändning i SVT 1 och på play. Svenska startnummer är nummer tolv Stephanie Holmén med Flip´s Little Sparrow, 32 Peder Fredricson H&M Christian, 36, Henrik von Eckermann och Hannah.

Ridlärar/tränarkonvent 2020 arrangeras den 1-2 februari i Uppsala. Konventet får räknas som obligatorisk fortbildning för tränare och ridlärare. Anmäl nu!

Svenska Ridsportförbundet får ett Hästvälfärdsråd från 2020 när Djurskyddsutskottet och Hästhållnings och Anläggningsrådet slås samman till ett råd.

Det drar ihop sig till nästa Folksam SM i hoppning hos Södertälje Ridklubb. Till helgen handlar det om seniorer, young rider och juniorer som rider om medaljerna. Helena Lundbäck från Norrköping gör en spännande comeback med Sportman.

Svenska Ridsportförbundet har knutit en ny trio till landslagsledningen i hoppningen. Trion av landslagsledare för ungdomar är Henrik Lannér, Sofia Bengtsberg och Anna-Clara Pettersson.

Tre ryttare var med till omhoppning i Grand Prix på Elmia, Jönköping. När Fredrik Jönsson ger sig in i leken gör han det med besked. Han red hem segern i Grand Prix och en segercheck på 200 000 kronor.

Henrik von Eckermann och Toveks Mary Lou var dubbelt felfria i Longines FEI Jumping World Cup i Lyon Frankrike. Det räckte till en sjätteplats och elva poäng.

I somras gick hästen Citty Cat BIC SM för seniorer i hoppning. Nu hoppade Citty hem SM-guld tillsammans med sin ryttare Lovisa Korneliusson vid Folksam SM för Children i Södertälje.

Signe Svensson kammade hem ett nytt SM-guld vid Folksams inne-SM i Södertälje. I somras tog Signe två guld med ponnyn Bright Eyes. Nu fick hon nöja sig med ett men fick toppbetyg.

Det blev omkastningar i resultatlistan i andra omgången av Folksam lag-SM i dressyr för ponnyer i Helsingborg, och när slutställningen räknats ihop var det tätt i toppen. Särö Ryttarförening försvarade sitt guld.

E-post: info@hallstaridklubb.se