Att vara medlem

ATT VARA MEDLEM

När Du rider hos oss bör Du vara medlem i Hallsta Ridklubb. Är Du medlem så är Du försäkrad och rider till ett reducerat pris.

Hallsta Ridklubb är en föreningsdriven ridskola. Det innebär att alla som är medlemmar i klubben också ”äger” verksamheten. Dina insatser som klubbmedlem påverkar kvalitet och pris på Din ridskola. Det kan vara bra att komma ihåg om man tycker att det är något som behöver ändras på.

Intressant kan också vara, att varje svensk ridskola som är ansluten till svenska ridsportförbundet, betalar ca 85:-/medlem och år till förbund och distrikt.

Om Du rider på ridskolan tillkommer medlemsavgiften på en av fakturorna. Om Du inte rider, men vill vara medlem ändå, sätter Du in avgiften på BG 5841-3451, ange namn, personnummer, adress och telefonnummer. Junior (t o m det år Du fyller 18) 235:-/år , Senior 335:-/år

Uppdaterad: 18 NOV 2017 11:01 Skribent: Malin Johansson