Ungdomssektionen

Harkus är Hallsta Ridklubbs Ungdomssektion.

Man blir automatiskt med i ungdomssektionen om man är medlem i ridklubben och är under 26 år.

Det finns även en styrelse för ungdomssektionen. Här tas besluten och det bestäms vad vi ska göra. Det är på årsmötet som hålls i början på varje år som styrelsen väljs. Styrelsens uppgift är bland annat att skapa sammanhållning och gemenskap samt att ordna med aktiviteter. Vi strävar alltid efter att alla ska få känna sig sedda och delaktiga. Det är viktigt för oss med en bra stämning på klubben och viktigast av allt, att vi ska ha roligt tillsammans!

Har du några frågor som rör ungdomssektionen är du välkommen att kontakta någon av oss i styrelsen- vi svarar mer än gärna på era frågor och funderingar!

Vi finns även på Facebook (länk som öppnas i nytt fönster) & Instagram.

Uppdaterad: 2017-11-14 10:08
Skribent: Ella Senderovitz