HARKUS styrelse 2019

HARKUS - HARK:s Ungdomssektion

Ungdomssektionen
är till för ungdomarna på HARK - för att stärka gemenskapen på klubben. Vi samarbetar med DUS, distriktets ungdomssektion, och är med i olika projekt och konferenser för att lära oss mer.

Vilka är vi?

Styrelsens sammansättning 2019 ser ut enligt följande:

Ordförande: Julia Hagström
Vice ordförande:  Elin Walser
Sekreterare:  Moa Hagström
Kassör: Nora Åkerström
Ledamot: Linn Pagling
Ledamot: Moa Bäckström
Suppleant: Linnéa Andersson
Suppleant: Linn Sjöberg
Suppleant: Maja Blomstam
Suppelant: Linnéa Storås
Suppleant: Mikaela Öberg

Valberedning

Vad gör vi?

På lov och helger anordnar vi aktiviteter för barn i varierande åldrar. Rykttävling, fångarna i stallet, övernattningar med tema m.m. En stor aktivitet som vi anordnar varje år är Spökkvällen. De senaste åren har vi sovit över i stallet ihop med alla spöken...huuu. Spökkvällen har varit mycket uppskattat och därmed röjt stort intresse!

Ponnyridning
Vi har egen kassa, där vill vi (förstås) ha så mycket pengar som möjligt. För att fylla ut kassan åker vi ut till olika arrangemang med några av våra ponnier och har ponnyridning ibland, vi anordnar också andra aktiviteter som inbringar pengar till vår kassa.

Pengarna vi tjänar går tillbaka till alla som är med på våra aktiviteter i form av mat, priser, tävlingar mm.

Fler idéer sökes!
Har Du något förslag på hur vi kan få vår ungdomssektion att fungera ännu bättre? Kontakta då någon i styrelsen.

Vi sätter alltid upp anslag om våra aktiviteter, så håll utkik på anslagstavlan på ridskolan!

Till sist vill vi framföra ett stort TACK till alla som hjälper oss i vår ungdomssektion!

Uppdaterad: 12 APR 2018 19:10 Skribent: Ella Senderovitz