Träning av/med egen häst

UTBUD FÖR DIG MED EGEN HÄST!

Alla som har en egen häst är såklart välkomna till Hark. Det går bra att delta med den på våra ordinarie ridlektioner, träningar och kurser – tillsammans med ridskolans hästar. Dessa hittar du under fliken "ridskolans aktiviteter" på första sidan här på hemsidan.  Vi har även följande att erbjuda:

Privatlektion Jr           30 min 225:-               45 min 340:-               60 min 450:-

Sr          30 min 250:-               45 min 375:-               60 min 500:-

Vid flera elever vid varje tillfälle sänks avgiften med 50:-/person. Dock max 3 st/grupp.

Vid lektioner i andra stall tillkommer milersättning med 30:-/mil. Vi kan även ha träning i grupp.

Priserna avser medlemmar i Hark (avgift jr 210:-/år, sr 310:-/år)

Bokning och frågor till This is a mailto link

Kan inte du komma till Hark – kan Hark komma till dig!

Träning av häst            Enstaka tillfällen samma pris som för privatlektioner (se sr-pris)

Vi kan även ta emot din häst under längre perioder för utbildning/utveckling, eller om du kanske ska på resa och vill ha hästen riden. Ansvarig för träningen är Linda Andersson, och ni kommer tillsammans överens om ett lämpligt upplägg för träningen.

Månadspris inkl uppstallning och full skötsel    8500:-

För bokning och ev frågor – kontakta This is a mailto link

VÄLKOMNA!

Uppdaterad: 2017-08-07 10:31