Hej !

Har du hört talas om GDPR? Det står för General Data Protection Regulation och är den ny dataskyddslag som började att gälla inom EU den 25 maj i år.

GDPR ersätter den svenska personuppgiftslagen (Pul)

Hallsta Ridklubb understryker vikten av att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.

Vi är öppna med hur vi samlar in, behandlar och delar med oss av den data som vi sparar hos oss.

Syftet är att skapa en så bra upplevelse för våra medlemmar i Hallsta Ridklubb.

För att göra detta behöver vi dina personuppgifter för att bl a kunna hålla ett medlemsregister.

Om du inte godkänner att vi har dina personuppgifter såsom personnr, adress och telefonnummer ber vid dig att kontakta oss.

Den nya lagen innebär att du som medlem har ett antal rättigheter. Du kan beställa hem ett register- utdrag med dina personuppgifter, som exempelvis namn och kontaktuppgifter.

Uppdaterad: 26 JAN 2019 15:09 Skribent: Ella Senderovitz