Historik

Torbjörn Andersson, som var ordförande i HARK 1989-94 berättar om hur vår ridanläggning byggdes:

"Hallsta Ridklubbs anläggning i Hallstahammar byggdes av föreningen helt i egen regi! Hallstahammars kommun anslog inga skattemedel till vare sig inköp av fastigheten eller byggnation av ridskolan!

Genom ideellt arbete, ansökningar till olika stiftelser och fonder med mera lyckades vi skapa ett ingångsvärde på drygt 1 miljon kronor. Sedan byggde vi ridskolan med hjälp av ideella krafter och arbetsmarknadspolitiska insatser.

Det tog oss fem år från bildandet av klubben till vi kunde inviga den nya ridskolan."

Webredaktionen tackar och bockar för den tidens HARK insatser. Visst har vi en fin anläggning?

Uppdaterad: 12 APR 2018 19:02 Skribent: Karin Vickerius