Suppleant - Ella Senderovitz

Namn: Ella Senderovitz

Roll/er på HARK: Medlem, timanställd, f.d ridande, webbansvarig & suppleant i styrelsen.

Uppgiften & ambitioner i styrelsen: Min uppgift är att hålla hemsidan uppdaterad regelbundet och min ambition är att göra mitt bästa för att fortsätta utveckla vår fina ridskola och förening!

Familj: Mamma Eva & pappa Jacob. Syskonen Samuel, Daniel & Nana.

Uppväxt/bor: Jag född i Köpenhamn och flyttade till Stockholm när jag var 8 år, sedan vidare till Hallstahammar när jag var 10 år och här är jag än idag!

Egna djur: Katterna Jasmine, Anastacia & Harry P

Hur skulle du beskriva dig själv med 3 ord: Glad, ambitiös & morgontrött ;-)

Mest stolt över: Jag är väldigt stolt över min fd. egna häst Francine som jag sålde i Mars 2018

Utbildningar: Jag är utbildad ungdomsledare och på gymnasiet gick jag samhällsprogrammet med inriktning beteendevetenskap, där tog jag studenten från 2017.

Annan hobby: Har tidigare ridit själv men nu lagt det lite på hyllan. När jag inte är på ridskolan så jobbar jag som personlig assistent, lite skönhet och annars umgås jag med kompisar och familjen!

Uppdaterad: 04 SEP 2018 22:37 Skribent: Ella Senderovitz