Ordförande- Eva Senderovitz

Namn: Eva Senderovitz

Roll/er på HARK: Medlem, ridande, förälder, funktionär, personalansvarig & ordförande i styrelsen.

Uppgifter & Ambition i styrelsen: Min ambition är att vara med att fortsätta utveckla föreningen till att bli en sund, stabil och ytterligare trivsam verksamhet för alla. Jag lägger mig lite i allt där jag tycker jag kan bidra och försöker hålla samling på helheten.

Familj: Min man Jacob och fyra fina barn: Nana, Daniel, Ella och Samuel.

Uppväxt/bor: Jag är uppväxt i Köpenhamn, flyttade till Sverige i 2007 och har bott i Hallstahammar sedan 2009.

Egna djur: Tre katter.

Hur skulle du beskriva dig själv med 3 ord: Driven, ansvarstagande, hoppfull.

Mest stolt över: Mina fina barn!

Jobb/sysselsättning: Jag är utbildad inom IT, har jobbat/jobbar som tekniker, projektledare, chef, säljare – och jobbar i dag för Saab med fokus på ledningssystem.

Annan hobby: Haha – vet inte när det skulle vara…, men försöker hålla mig i form och tycker dessutom om att pyssla i trädgården och skjuta pistol.

Uppdaterad: 04 SEP 2018 22:25 Skribent: Ella Senderovitz