Julia - ledare på Hästis

Presentation av Hästis ledare:

"Jag heter Julia Hagström och är 19 år, jag har ridit här på ridskolan i 14 år och älskar att hålla på med hästar! Jag har varit aktiv som stallvärdinna här på HARK i ca 4 år och hade då hand om stallet och teorier, jag sitter med i HARKUS och har varit med där i tre år, jag är med som ledare på många av våra aktiviteter där. Jag har gått på Västerås ridgymnasium och är nu utexaminerad hästskötare. Jag har gått ungdomsledarkursen hos svenska ridsportsförbundet och jag har även gått bas ledarutbildningen hos Västmanlands scoutdistrikt.

Jag är mest intresserad av dressyr men jag tycker att hoppning är väldigt skojigt också!

Jag trivs i stallet och vill att alla andra också ska göra det, därför är alla välkomna till Hästis och mina mål med Hästis är att alla ska trivas och vilja vara i stallet! Jag vill att vi alla ska ha det superskoj med varandra och jag vill att vi ska känna oss bekväma med vilka vi är. Vi kommer att pyssla med hästarna, vi kommer att rita, leka lekar och lära oss om stallet, hästarna och hur vi på bästa sätt tar hand om hästarna.

Har ni några egna förslag på vad ni vill göra när ni är på Hästis? Säg till mig så kan vi lösa det!

Välkomna till mig på Hästis!"

Uppdaterad: 2017-08-15 08:31
Skribent: Malin Johansson