Brille är till salu

11 OKT 2021 13:32
  • Skapad: 11 OKT 2021 13:32

Brilliant är e Nobel - Porfyr.

"Brille" är en härlig häst som har varit hos oss på ridskolan sedan 2016. Han går med på alla typer av lektioner - barn och vuxna med olika rutin, pararidning, träningar i hoppning och dressyr - och han fungerar lika bra på allt. Dessvärre tycker han inte längre att det är roligt med så många olika ryttare, vilket han visar genom att vara sur i hanteringen. Vi är måna om att våra hästar ska trivas på jobbet, vilket nu gör att vi säljer Brille med förhoppningen om att han ska få en ny uppgift i livet som har trivs bättre med.
Brille är utbildad lätta klasser hoppning och dressyr, och han har tävlat en del - främst på våra klubbtävlingar. Han är lydig och snäll att rida - lite åt det långsammare hållet. Han behöver gymnastiseras och stärka sin ganska stora kropp som för dagen är oliksidig.

Pris: 115.000:-

För mer information eller bokning av provridning mejla This is a mailto link

Skribent: Malin Johansson

E-post: info@hallstaridklubb...