Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


På lördagen var det dags för rafflande final i SIHS Käpphäst Presented by Friends där 20 finalister hoppade en utmanande bana på höjden 50 centimeter. 10-åriga Isabella på hästen Stallbackens Tyra vann den spännande tävlingen inför jublande publik.
 
-Det är så här vi köper hästar nuförtiden, säger Tyresö Ryttarförening som under många år framgångsrikt samarbetat med uppfödare och fött upp egna ridskolehästar.
 
-Det är så här vi köper hästar nuförtiden, säger Tyresö Ryttarförening som under många år framgångsrikt samarbetat med uppfödare och fött upp egna ridskolehästar.
 
Publiken på Friends Arena bjöds på dressyr i absoluta världsklass när Saab Top 10-stjärnorna gjorde entré på Sweden International Horse Show. Världsettan Jessica Von Bredow-Werndl vann före världstvåan Cathrine Dufour. Patrik Kittel blev fyra.
 
Det gick undan när tre lovande unga kuskar visade upp sportkörning på mässarenan under Sweden International Horse Show på lördagen i en uppvisning presenterad av Svenska Ridsportförbundets körkommitté.
 
Fyra unga ryttare och fyra unga Grand Prix-hästar gjorde upp i den stora finalen på lördagen. Unga ryttaren Lina Dolk segrade återigen och Emma Jönsson och Gerion vann klassen för unga Grand Prix-hästar.
 
Svensk seger i hoppning, världscupfinal för islandshästar och Arena Youth Tours höstfinal var bara några av höjdpunkterna på Friends Arena under fredagen. Läs mer här!
 
Ridborgarmärket är en riktig ridsportklassiker. I årets upplaga blev det Salaortens Ryttarförening som lockade flest märkestagare och föreningen hyllades på fredagen av Svenska Ridsportförbundet under Sweden International Horse Show.
 
Working Equitation, eller WE, är den snabbast växande ridsportgrenen i Sverige. Två av landets främsta WE-ryttare var under fredagen på plats för att visa upp denna mångsidiga gren på Sweden International Horse Show.
 
Hanna Etzner är Årets hästskötare, ett pris som delas ut i samarbete med ATG för att hästskötare är en av de viktigaste kuggarna i varje ridsportteam. Nu finns guldkornen från Ryttargalan i ett sammandrag producerat av Kanal 75.
 
Under fredagen visades en rad olika ridsportgrenar på mässarenan under Sweden International Horse Show. Bland annat presenterade Svenska Ridsportförbundets dressyrkommitté paradressyr.
 
Under Sweden International Horse Show bjuds publiken inte bara på tävling och show på huvudarenan, utan även på mässområdet finns ett fullspäckat program fullt av kunskap och inspiration. På fredagen var det uppvisning i voltige.
 
Nedräkningen till Longines Global Champions Tour Stockholm har börjat och nu är datumen klara för sommarens stora hästfest i Stockholm.
 
Svensk ridsport har haft ett helt makalöst medaljår med bland annat OS-guld, Paralympics-silver och EM-brons. På torsdagskvällen hyllades medaljörerna traditionsenligt av Svenska Ridsportförbundet under Sweden International Horse Show.
 
- Jag är en helt vanlig ridlärare som har detta som en livsstil och kall. Det säger Anna Ringholt från Åby Ridklubb i Norrköping, Årets ridlärare 2021.
 
12

  HARKS+VÄR..

                 Vår värdegrund 

 

 

Stöd Hallsta Ridklubb när du handlar på nätet!
Gå in på www.sponsorhuset.se
och välj Hallsta RK.

 

 

besöksräknare 
Besöksräknare
Antal unika besök sedan 2010.05.01


 

 

 

Postadress:
Hallsta RK - Ridsport
Cementvägen 8
73432 Hallstahammar

Kontakt:
Tel: 022016234
Fax: 022016212
E-post: info@hallstaridklubb...

Se all info