HARKUS styrelse 2020

HARKUS - HARK:s Ungdomssektion

Ungdomssektionen
är till för alla barn och ungdomar på HARK - för att stärka gemenskapen på klubben. Vi samarbetar med DUS, distriktets ungdomssektion, och är med i olika projekt och konferenser för att lära oss mer. Flera av oss i styrelsen har genomfört ungdomsledarutbildningen genom Svenska Ridsportsförbundet (SvRF).

Vilka är vi?

Styrelsens sammansättning 2019 ser ut enligt följande:

Ordförande: Julia Hagström
Vice ordförande: Elin Walser
Sekreterare: Ellen Åkerström
Kassör: Nora Åkerström
Ledamot: Linn Pagling
Ledamot: Moa Bäckström
Suppleant: Alice Wenna
Suppleant: Linn Sjöberg
Suppleant: Maja Blomstam
Suppelant: Linnéa Storås
Suppleant: Mikaela Öberg
Suppleant: Tindra Bergsten

Valberedning

Moa Hagström

Linnéa Andersson

Vad gör vi?

På lov och helger anordnar vi aktiviteter för barn i varierande åldrar. Så som rykttävling, fångarna i stallet, övernattningar med olika teman m.m. En stor aktivitet som vi anordnar varje år är Spökkvällen. De senaste åren har vi sovit över i stallet ihop med alla spöken...huuu. Spökkvällen har varit mycket uppskattat och därmed röjt stort intresse!

Pengarna vi tjänar går tillbaka till alla som är med på våra aktiviteter i form av mat, priser, tävlingar mm.

Barnkalas!

Vi i harkus annordnar även våra populära barnkalas där det finns olika paket att välja mellan men man kan även höra av sig till oss om man har specifika önskemål. Vi har endast ett kalas i månaden så se till att du är ute i god tid för att boka ditt kalas hos oss!

Fler idéer sökes!
Har Du något förslag på hur vi kan få vår ungdomssektion att fungera ännu bättre? Kontakta då någon i styrelsen eller lämna en lapp i våran förslagslåda som sitter i entrén!

Vi sätter alltid upp anslag om våra aktiviteter, så håll utkik på Harkus anslagstavla som sitter i entrén!

Till sist vill vi framföra ett stort TACK till alla som hjälper oss i vår ungdomssektion!

Uppdaterad: 12 APR 2018 19:10 Skribent: Elin Walser