Sekreterare - Ellen Åkerström

EllenHarkus

Namn: Ellen Åkerström
Roll/er på HARK: Jag rider här, och jag har varit ridvärdinna och sitter med som ledamot i HARKUS.
Uppgifter & Ambition i Ungdomssektionen: Mitt mål med deltagandet i HARKUS är att sprida glädje och god stämning för barn och ungdomar så att alla känner sig välkomna och trygga medans dom vistas på Hallsta Ridklubb.
Familj: Mamma, pappa, två bröder och min syster Nora som också är med i ungdomssektionen!
Uppväxt/bor: Jag bor i Kolbäck.
Egna djur: Två katter som heter Tusse och Sotis, vi har även en hund som heter Cilla.
Hur skulle du beskriva dig själv med 3 ord: Empatisk, ansvarstagande och envis.
Mest stolt över: Jag är stolt över att jag kan stå upp för det jag verkligen tror på!
Jobb/Skola: Just nu går jag i högstadiet på kunskapsskolan i Västerås.
Annan hobby: Det jag älskar allra mest förutom att vara i stallet är att ligga hemma i sängen och äta glass medans jag kollar på någon bra film 😉

E-post: info@hallstaridklubb...