Hoppa till sidans innehåll

Förstudie om framtidens ridskola


(Kopia från Hhrs kommuns hemsida)

Förstudie om framtidens ridskola

2014-11-10 16:13

Hallsta ridklubb är en av kommunens största föreningar och är i stort behov av bättre lokaler. I nära samarbete med dem genomför kommunen nu en förstudie om ridskolans framtida placering och utformning. Utredningen beräknas vara klar i februari 2015

Hallsta ridklubbs (HARK) ridskola finns idag på Södra Nibble i Hallstahammar i ett ombyggt bussgarage. Placeringen mitt i industriområdet är inte optimalt och även anläggningen i sig är i stort behov av upprusning och utbyggnad, både för att klubben ska kunna utvecklas och för att möta dagens krav på såväl hästhållning som arbetsmiljö för personalen. Det finns också stora behov att erbjuda klubbens medlemmar en anläggning med ökad tillgänglighet och möjligheter till duschar och omklädningsrum med mera.

Olika lösningar möjliga
En upprustning av anläggningen på Södra nibble kommer att kräva stora investeringar och innan ett sådant arbete inleds vill kommunen jämföra fördelar, nackdelar och kostnader med en upprustning mot att flytta hela anläggningen. En möjlig plats att flytta till skulle vara Valstalund. Utredningen ska förutom placering också se över möjligheter till samarbete med andra föreningar och företag.

HARK är en av Hallstahammars kommuns största föreningar (inte minst en av de som samlar flest flickor) och är en viktig verksamhet för kommunen. 

Uppdaterad: 16 NOV 2016 15:58 Skribent: Malin Johansson

  HARKS+VÄR..

                 Vår värdegrund 

 

 

Stöd Hallsta Ridklubb när du handlar på nätet!
Gå in på www.sponsorhuset.se
och välj Hallsta RK.

 

 

besöksräknare 
Besöksräknare
Antal unika besök sedan 2010.05.01


 

 

 

Postadress:
Hallsta RK - Ridsport
Cementvägen 8
73432 Hallstahammar

Kontakt:
Tel: 022016234
Fax: 022016212
E-post: info@hallstaridklubb...

Se all info