HARKUS-representant - Julia Hagström

Namn: Julia Hagström
Roll: ordförande i HARKUS sitter som ledamot i stora styrelsen.
Uppgifter: Delger information mellan ungdomsstyrelsen och stora styrelsen.
Ambitioner: Vill utvecklas tillsammans med Hallsta ridklubb och skapa en ännu större trygghet och gemenskap för klubbens barn och unga.
Familj: Mamma, Pappa och Lillasyster.
Uppväxt: Har bott i hallstahammar hela mitt liv men har nyligen flyttat in till Västerås, men Hallsta känns fortfarande som hemma.
Egna djur: En hund som heter Malte, en katt som heter Daisy och en guldhamster som heter Egon.
Beskriv dig själv: Jag är en positiv, ansvarsfull och driven tjej som snart fyller 22 år. Jag har jobbat i stallet till och från mellan mina studier och hoppar ibland in som vikarie på ridlektioner och i stallet. Jag är utbildad ungdomsledare, bas scoutledare och har tidigare jobbat som timvikarie på förskolor. Jag studerar just nu till sjuksköterska men drömmen är att få jobba med hästar och barn.
Mest stolt över: Min hästskötarexamen.
Jobb: Vikarie vid behov på ridskolan och timanställd hos Anna som driver cafeterian i stallet.
Annan hobby: Scouting och natur.
Uppdaterad: 04 SEP 2018 22:29 Skribent: Ella Senderovitz

E-post: info@hallstaridklubb...