Gå till innehåll
Hallsta Ridklubb

Julkalendrar och Bingolotter!

Köp lotter här bild

Du kan redan nu köpa julkalendern från Bingolotto med vinst på 1 miljon kronor direkt på skrapet eller boka Bingolotter till uppesittarkvällen den 23 december.

Genom att handla och bingolotter och kalenderar hos oss på klubben så stöttar du vår fina förening så vi kan investera i ny utrustning till hästarna så som bland annat säkerhetsstigbyglar till alla våra hästar.

100kr för en julkalender
100kr för en enkellott
200kr för en dubbellott

Du bokar, köper och hämtar ut kalendrar och bingolotter i Fik1 på ridklubben.

Julkalendern är en kalender i skraplottsformat som ger dig möjlighet att vinna upp till en miljon kronor direkt på skrapet. Dessutom kan du skrapa fram chansen att få spela Miljonhjulet – spelmomentet som du säkert känner igen från tv-programmet Bingolotto där du har chans att vinna upp till 5 miljoner kronor.

På kalendern finns det 24 luckor Du kan alltså direkt se om du har vunnit eller ej. Men för dig som vill vara på den säkra sidan, går det att rätta Julkalendern på Bingolotto-hemsida från och med julafton.

Inlösen av vinst hos alla spelombud. 50:- går direkt till föreningen!

Och du,fråga alla du känner om de vill köpa!

Publicerad: 2023-10-16

Senast uppdaterad: 2023-10-19